Outdoor Rink

Snabba fakta

Levereras som standard i måtten 10 x 20, 15 x 30 & 20 x 40 meter. 0,5 m hög Monteringsdetaljer ingår, en outdoor rink 10 x 20 m monteras av 2 personer på ca 4 timmar!

Ladda hem broschyr

Skolgårdssargen                                

 

Fyll skolgården och parkytan med en aktivitets sarg från oss, en investering som betalat sig för många kommuner & skolor genom att undomarna fått en samlingsplats som passar de flesta.

Spola is i den på vintern och Ni får en uterink som är perfekt för friåkning, bandy och ishockey för de yngre. En investering i framtiden som lönar sig, du får mycket för pengarna, sargens släta yta ger en utmärkt reklamplats för lokala företag.

Warbergs IC har tillsammans med kommunen & sponsring från företagare sett till att det nu finns 14! st Outdoor rinkar inom Varbergs Kommun, allt för att utveckla innebandyn och att få barn i rörelse vilket gynnar lärandet. Barn behöver fysisk aktivitet.

Göteborgshus 42 som är en förening inom Riksbyggen var den första bostadsrättsföreningen i Sverige som köpte in en outdoor sarg till sina ungdomar i området.

 

 

 

 

126