Splitborder

Snabba fakta

Vi introducerade med glädje en ny möjlighet och konstruktion under år 2006. Ett system och en ny lösning som ägnar sig till fördel för barn, ungdom & korpspel m.fl.

Ladda hem broschyr

Vi introducerade med glädje en ny möjlighet och konstruktion under år 2006.

Ett system och en ny lösning som ägnar sig till fördel för barn, ungdom & korpspel mm. Responsen har varit mycket positiv från våra kunder.

Vår NYHET & SUCCÉ – SpliTborder – delar in en yta på 20 x 40 m i 3 SPELFÄLT. Genom att lägga till några extra sargblock, så skapar man två tvärväggar kopplat med en anslutning till själva huvudsargen. Spelytorna blir som tre stycken miniplaner, där de två yttre fälten blir på 13,8 x 20 m och mittfältet på 12,3 x 20 m. Antalet innebandyspelare ökar i omfång.

I Svenska IBF:s rapport redovisas över ca 130 000 licensierade spelare & entusiaster! Innebandyn är ju idag en av de mest växande sporterna och ökningen bara fortsätter i rasande fart! De senaste 10 åren har innebandyn fått en ökning på ca 7 % / år och blivit Sveriges största inomhusidrott. Ökningen är störst bland ungdomar och antalet spelare ökar mest på tjejfronten. De står för drygt 25% av licenserna.

Skapa enkelt 3 mindre spelytor på vår ELITE sarg för korpspel, skolcuper och effektiva träningspass för barn och ungdomar.

Levereras på egen vagn med lättrullande gummihjul, kan levereras med avvikande färg på topplisten för att inte blandas ihop med huvudsargen.

4 st kopplingsdelar för anslutning till huvudsargen ingår, 2 x 20 meter levereras som standard (16 sektioner)

Leverantörernas ansvar:

Eftersom innebandysporten attraherar barn & ungdom är det viktigt att även vi som leverantörer kan bidra till utvecklingen och därför är det både inspirerade och självklart för oss som producenter att konstruera & skapa nya bra förutsättningar för att ge fler möjlighet att delta.

 

120